Sjakkrave

havet arena 13.april kl. 21:00-02:00 havet arena 13.april kl. 21:00-02:00 havet arena 13.april kl. 21:00-02:00 havet arena 13.april kl. 21:00-02:00

DJs og Lineup

Scene 1 - Djupet

Ingo Pingo

Kl. 21:00-22:00 - House, Techno, Acid

DJ Ingo Pingo, kjent fra BROR-turneringen i januar, kommer fra Magerøya og Drivhusmiljøet.

Med erfaring fra Raise Your Vibration-arrangement og Maskinmassakren på UFFA, bringer hun en unik blanding av melodiøs progressive house, minimal tech house, techno, acid og dub til SJAKKRAVE kl. 21:00.
DJ Assios

Kl. 22:00-00:00 - Melodic & Hard Techno

Asbjørn Stenskog, kjent som Magnus Carlsens DJ, streamer ofte på YouTube/Twitch med Carlsen og spiller sjakk mot verden. Han har også populære strømmer med Chessbrah på YouTube👾

🎧♟️ DJ Assios vil levere energisk og melodisk techno fra kl. 22:00 til 00:00. Utfordre ham LIVE på Lichess mens han spinner. Partiene vises på skjermene i lokalet.
Daniel I vs 100meterskogen

Kl. 00:00-01:15 - Hard Techno & Hard Melodic Techno

100mskogen, også kjent som Kristoffer Robin Jonassen, er en del av det anerkjente DJ-kollektivet Maskinstemning. Hans spillestil er en unik blanding av melodisk og energisk techno, som tar lytterne med på en eventyrlig reise gjennom ulike musikalske landskap. Uansett om det er organisk, progressiv house eller pulserende techno, kan du forvente et mangfoldig sett som passer perfekt til atmosfæren på Havet.
Daniel I, den karismatiske DJen med «den majestetiske mustasjen», har raskt blitt en favoritt i Trondheim. Med sin lidenskap for saftig techno og tunge basslinjer, garanterer han en eksplosiv opplevelse som vil få deg til å danse hele natten.
Valix

Kl. 01:15-02:00 - Hard Techno & Hardstyle

Fra Trondheims undergrunnsscene til å starte egne konsepter som Maskinstemning, Techno Torsdag og få æren av å åpne One Floor From Heaven. Matthew har vokst stort de siste årene og på Sjakkrave 13. april får du opplevd hans råeste kraft når han avslutter kvelden med sin Hard Techno og Hardstyle.

Gjør deg klar for en episk reise gjennom pulserende rytmer og eksplosive dropper.

Ikke gå glipp av det!

Scene 2 - Heim

Cut Corners

Kl. 22:30-00:30 - Organic House, deephouse

Vi gleder oss til organisk stemning med Cut Corners, som setter igang kvelden fra kl. 22:30 og spiller til 00:30. Den Trondheim-baserte DJ-en har raskt gjort seg bemerket siden 2020, med suksesser som Organically Sound på Veranda og Techno Terrace på Olearys.

Forvent Organisk House/Deephouse og mer når han setter stemningen på HAVET igjen.
Toillbokk

Kl. 00:30-02:00 - Psytrance

Kevin Aspaas, også kjent som Toillbokk, har begynt å markere seg på private skogsraver rundt omkring i landet. Med sin brennende lidenskap for Psytrance-sjangeren og alt den innebærer, er en spennende natt i vente for dere alle. Kevin, aka Toillbokk, foretrekker å improvisere og lese stemningen fremfor å følge en forhåndsbestemt spilleliste.

Dere kan forvente en magisk og spennende reise når Kevin tar dere med inn i Psyverdenen på Sjakkrave fra kl 00:30-02:00!

Fuzz roulette

Har du skillsene som trengs for å matche intensiteten til et rave og stå igjen som en mester på scenen?

Velkommen til Fuzz Roulette.

Utfordre Witty Alien++ på scenen.

Partiene vil bli vist på skjermer rundt omkring på Havet Arena.

Våre æresgjester

Anna Cramling
Sjakkspiller, streamer, og innholdsprodusent
Witty Alien
Sjakk-streamer, grunnlegger av Alien Gambit
Wirtual
Trackmania streamer og innholdsprodusent