Fuzzsjakk x Offerspill //Havet

Fuzzsjakk og Offerspill inviterer til sjakkfest på HAVET Arena den 13.april.

Lokalet vil deles opp i to, og det vil foregå to turneringer, i tillegg til Fuzz Royale(utslagsrunder). Utover dette har vi også mye annet på programmet, blant annet simultan og sjakkrave.

Billetter

 • Ordinær 299,-

  Deltakelse i valgfri sjakkturnering, Åpen Blitz Arena eller Amatør Blitz Arena.

 • Student 239,-

  Deltakelse i valgfri sjakkturnering, Åpen Blitz Arena eller Amatør Blitz Arena.

 • Sjakkrave ordinær 259,-

  Gjelder bare for Sjakkrave fra kl 21:00 - 02:00. Sjakkturnering ikke inkludert.

 • Sjakkrave student 209,-

  Gjelder bare for Sjakkrave fra kl 21:00 - 02:00. Sjakkturnering ikke inkludert.

 • Full pakke ordinær 399,-

  Billet for gyldig deltakelse på valgfri sjakkturnering + sjakkrave.

 • Full pakke student 299,-

  Billet for gyldig deltakelse på valgfri sjakkturnering + sjakkrave.

Simultan med Frode Urkedal og Benjamin Haldorsen

Kom og utfordre to av Norges beste sjakkspillere, GM Frode Urkedal og IM Benjamin Salvesen Haldorsen, til en simultan, hurtigsjakk-kamp på HAVET den 13. april kl. 15:00!

Dette før eventene Åpen Blitz Arena, Amatør Blitz Arena og Sjakkrave.

GM Frode Urkedal har vunnet Norgesmesterskapet to ganger i sjakk og tok 9/9 for Offerspill i årets Eliteserie (som Offerspill vant), med en ratingprestasjon på 3077(!) Frode Urkedal var også med på å vinne sjakkens Champions League for Offerspill i fjor, på lag med Magnus Carlsen. Benjamin Haldorsen var også på det laget.

 IM Benjamin Haldorsen er en norsk internasjonal mester som representerer Offerspill Sjakklubb og Norges utviklingslandslag i sjakk.

Ta sjansen til å spille mot disse stjernene, helt gratis! Kontakt oss via e-post og oppgi navn, etternavn, telefonnummer og din rating i hurtigsjakk fra chess.com, lichess eller FIDE for å melde deg på.

Husk at det er begrenset påmelding på 10 partier mot hver av de.

Æresgjester

Utover storbesøk fra Offerspill Sjakklubb, får vi også flere gjester på besøk til dette arrangementet. Noen av disse skal være med å delta i Åpen Blitz Arena-turneringen. Disse er:

Anna Cramling - WFM

Sjakkspiller, sjakk-streamer og innholdsrodusent

Anna Cramling er en spansk-svensk sjakkspiller, Twitch live-streamer og YouTuber som innehar FIDE-tittelen Kvinnelig FIDE Mester (WFM). Cramling representerte Sverige i sjakkolympiadene i 2016 og 2022, samt i to europeiske lagmesterskap i sjakk. Anna Cramling skal være med å delta i Åpen Blitz-turneringen.

Witty Alien - CM

Sjakk-streamer, grunnlegger av Alien gambit

Witty Alien er en karismatisk sjakkspiller som har blitt kjent på Youtube og Twitch for sitt lekne sjakk-innhold. Han er også kjent for å ha utviklet åpningen Alien gambit, som har fått gode skussmål av blant annet Gothamchess og Hikaru Nakamura. Witty Alien skal være med å delta i Åpen Blitz-turneringen.

Wirtual

Trackmania spiller og streamer, innholdsprodusent

Wirtual er en profilert gamer og streamer, kjent for sitt talent i TrackMania. Han har et stort følgerskap på Twitch og YouTube, hvor han lager innhold og engasjerer seg med fansen.

Stream

Gjennom hele dagen kan du glede deg til live-streaming direkte fra vår YouTube-kanal.
Vi byr på alt fra spennende sjakkpartier, innsiktsfulle intervjuer til underholdende innslag med Fuzz Roulette på scenen under vår sjakkrave.

Bli med oss og opplev et dynamisk team ledet av Eirik Aarnes, Jon Kristian Haar og Asbjørn Steinskog fra Offerspill Sjakklubb.

Vi er også stolte av å ha med oss æresgjestene Anna Cramling og Witty Alien som vil velsigne sendingen med sine nærvær.

Bli med på en dag fylt med underholdning, kunnskap og sjakkglede!

Vår samarbeidspartner

Offerspill sjakklubb

Offerspill er Norges største sjakklubb, og har en imponerende stall av medlemmer. Mest kjent er Magnus Carlsen som forhåpentligvis ikke trenger mer introduksjon enn at han er historiens beste sjakkspiller! Offerspill Sjakklubb ble stiftet med et ønske om å videreutvikle sjakk i Norge både på topp- og breddenivå. Vi ønsker de hjertelig velkommen til Trondheim og gleder oss stort til å arrangere sjakkfest sammen.